22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Okullarda kermes heyecanı

OKULLARDA KERMES HEYECANI

Manavgat’ta ilköğretim okullarının kapanmasına kısa bir süre kala, okullarda kermes heyecanı başladı. Günler süren hazırlıklar sonunda düzenlenen kermeslerden elde edilecek gelir, okulların eksiklerinin tamamlanmasında kullanılacak.

Manavgat Atatürk İlköğretim Okulu’nun ’12 Geleneksel Bahar Şenliği’nde öğrenciler, öğretmenler ve veliler biraraya geldi. 12. Geleneksel Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen kermesten elde edilecek gelirle okulun eksiklerinin tamamlanacağını belirten Manavgat Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Özen, şenliğe destek veren Manavgat Belediyesi, Alba Resort Hotel, Seher Otel, Koçatoka Çiftliği, Başarı Koleji, Arslan ve Önal Kırtasiye, Zafer Dershanesi, Hane Garden Hotel ve Aspendos Trendy Hotel'e teşekkür etti.

Atatürk İlköğretim Okul Aile Birliği Başkanı Ceyhun Bedir de emeği geçenlere teşekkür ederek, artık geleneksel hale gelen Bahar Şenliği’nde öğrenci, öğretmen ve velilelerin gönüllerince bir gün yaşadığını söyledi.

ÖĞRENCİLERDEN TİYATRO OYUNU

Öte yandan Manavgat Çavuşköy İlköğretim Okulu tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kermes büyük ilgi topladı. Yiyecek ve içeceklerin yanı sıra, ele emeği göz nuru ürünlerin de sergilendiği kermese destek veren herkese teşekkür eden Çavuşköy İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Yılmaz, kermesten elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları için kullanılacağını söyledi. Yılmaz, öğrencilerin Manavgat Lisesi salonunda sahneleyeceği ‘Sessizliğim Bende Değil’ adlı tiyatro oyununa ise tüm Manavgatlıların davetli olduğunu söyledi.

OKULLARDA KERMES HEYECANI
OKULLARDA KERMES HEYECANI
OKULLARDA KERMES HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 10:26:00
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 10:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?