22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Okulun bilgisayarları çalındı

Antalya Anadolu Lisesine giren kimliği belirsiz hırsızlar, okul müdürünün ve bir çok görevlinin bilgisayar kasalarını çalarak kayıplara karıştılar.

Gece saat 01.30 sıralarında yaşanan hırsızlık olayı, Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan Antalya Anadolu Lisesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı okul görevlisinin yemeğe gittiği sırada meydana geldi. Görgü tanıklarının verdiği ifadeye göre, iki kişi oldukları belirlenen hırsızlar, beyaz "Şahin" marka bir otomobille okulun kapısına kadar geldiler.

Hırsız zanlılarından birisi okulun demir parmaklıklarından atlayarak okul bahçesine ve oradan da açık bırakılan kapıdan okulun içine girdi. Kilitli olan kapıları tornavida gibi kesici bir aletle açmayı başaran hırsız, odalardaki bilgisayarların kasasını alarak dışarı taşıdı.

Okuldaki bilgisayar kasalarını alan ve dışarı getiren hırsızın, kasaları dışarıda bekleyen arkadaşına verdiği belirtildi. Mahalle sakinlerinin polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızların kaçtıklarını belirledi.

Okul içinde inceleme yapan polisler, okul müdürünün odası ve birçok odadaki bilgisayar kasalarının çalındığını tespit ettiler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

antalya
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 09:46:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?