22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Okulun sıkıntıları çözümleniyor

TÜTÜNCÜ’DEN EĞİTİME DESTEK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir hafta içerisinde iki kez ziyaret ettiği, öğretmenlerle, öğrencilerle ve velilerle bir araya geldiği Hüseyin Ak İlköğretim Okulu’nun sorunlarını çözüyor.

Hüseyin Ak İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Küçükçelik ve Okul Aile Birliği Başkanı Beyzanur Ceylan, geçtiğimiz günlerde ziyaret ettikleri Başkan Hakan Tütüncü’den, okulun sıkıntılarının çözümü noktasında yardım istemişti. Tütüncü de, geçtiğimiz hafta okulu ziyaret ederek, okulun bahçesinde su birikmesi, okulun bahçesinin genişletilmesine engel olan gecekonduların kaldırılmasıyla ilgili talepleri yerinde incelemiş ve Okul Aile Birliği toplantısına davet edilmişti.

Fen işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan ve teknik ekibiyle birlikte ikinci kez okulu ziyarete eden Başkan Tütüncü, okul aile birliği toplantısında velilerle bir araya geldi. Başkan Tütüncü, velilerin, Hüseyin Ak İlköğretim Okulu Aile Birliği’nin Fahri Başkanı olması isteğini de kabul etti. “Fahri başkan olmam bana gurur verdi. Bundan dolayı da Okul Aile Birliği’ne teşekkür ederim” diyen Başkan Tütüncü, sözlerine şöyle devam etti:

“Kepez Belediyesi olarak çocuklarımızın çok daha iyi ortamlarda okuyabilmesi için elimizde gelen her türlü desteği ve gayreti okullarımıza sunuyoruz. Göreve geldiğim günden itibaren önem verdiğim konulardan biri de okullarımız oldu. Kanunlar, yönetmelikler belediyeye bu anlamda bir görev vermemiş olsa bile vicdani kaygılar nedeniyle eğitim yuvalarına çok farklı bir muhabbetle bakıyoruz. Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı beni ziyarete geldiğinde okulun bir takım sıkıntılarını bulunduğunu, el birliği ile bu sorunları aşmayı bize önerdi. Yapabileceklerimizi hemen yapacağız. Bazı sorunların çözümünü de zamana yayacağız.”

TÜTÜNCÜ’DEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 17:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?