8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Okuluna konuşmacı olarak geldi

Korkuteli Meslek Yüksek Okulu'ndan 2005 yılında mezun olan Tarımsal Pazarlama öğrencisi Tülin Akın, mezun olduğu okulda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye'de ilk defa Korkuteli Meslek Yüksek Okulu'na açılan Tarımsal Pazarlama Bölümü'nün ilk mezunlarından Tülin Akın, tarımsal pazarlama alanında kurduğu internet sitesiyle Türkiye'deki insanlara hitap etmeye başladı. Tülin Akın ayrıca, 2005 yılında mezun olduğu Korkuteli Meslek Yüksek Okulu'na konuşmacı olarak geldi. Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında, "Tarımsal bileşim ve girişimcilik'' konulu konferans veren Akın, iş deneyimlerini mezun olduğu alanın öğrencilerine anlattı.

Tüm Türkiye'nin bildiği ve herkesin ziyaret ettiği bir site oluşturduğunu belirten Akın, "Siteyi öğrenciyken kurdum. Türkiye'de tarımsal pazarlama adı altında ilk defa yapılan bir sitedir. Bu siteyi oluştururken bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Ama çok çalıştım. Hala da çalışıyorum. Mezun olduğum okula konuşmacı olarak katılmak beni çok gururlandırdı. Herkese teşekkür ediyorum'' dedi. Korkuteli Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. Orhan Özçatalbaş ise, "Türkiye'de ilk tarımsal pazarlama bölümü Korkuteli Meslek Yüksek Okulu'nda açıldı. Tülin Akın da bizim bu bölümdeki ilk mezun öğrencimiz. Öğrenciyken yaptığı site şimdi tüm Türkiye'ye hizmet ediyor. Onu bu durumda görmek çok onur verici'' dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 12:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?