21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öldürdüğü sevgilisini evde sakladı

Antalya’da eğlenmek için gittikleri barda, başkalarıyla tartışan sevgilisi Ümmügülsüm Aydoğan’ı (24) bar ortasında döven Deniz Arslan (26), eve geldiklerinde sevgilisi Aydoğan’ı silahla alnından vurdu.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Arslan ve Aydoğan aynı evi paylaştıkları arkadaşları Bünyamin Yarlığan (37), Çağdaş Maraş (22) ve Özgül Öztaş’ı (29) alarak Kaleiçi’nde bulunan bir bara eğlenmeye gittiler.

Barda fazla alkol alan ve sarhoş olan Aydoğan, yan masada bulunan kişilerle kavga ederek, kendi masasını devirip etrafa küfür etti. Sevgilisine laf anlatamayan Arslan, sevgilisini bar ortasında döverek dışarı çıkarttı.

Bar çıkışında da sokakta tartışmaya ve kavga etmeye devam eden iki sevgili, arkadaşlarının yardımıyla sakinleştirilerek, Sedir Mahallesi 728 Sokak Bakanoğlu Apartma’nın önüne kadar getirdiler. Evlerinin bulunduğu apartmanın önünde tartışmaya devam eden iki sevgiliden Aydoğan, sevgilisi Arslan’a, kolundaki çantasını fırlattı.

Arslan, yere düşen çantadan çıkan silahı alıp, sevgilisi Aydoğan’a iki el ateş etti. Aydoğan silahtan çıkan bir merminin alnına isabet etmesiyle birlikte, kanlar içinde yere düştü. Olay sonrası ne yapacaklarını bilemeyen Arslan ve beraberindekiler, Aydoğan’ı hastane yerine evlerine götürmeyi tercih etti.

 Alnından yaralanan Aydoğan’ı eve götürerek yüzünü yıkan Arslan ve arkadaşları, yaralı bölgeye tampon yaparak Aydoğan’ın uyutmaya çalıştılar. Sevgilisini yaralayan Arslan olayda kullandığı silahı da apartmanın bahçesine gömerek delilleri yok etmek istedi.

Apartman sakinleri kavga ve silah seslerini duyarak polise olayı haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yerdeki kan izlerini görüp araştırma yaparak, kan izlerini takip ettiler.

Polisler, Arslan ve arkadaşlarının oturduğu daireye gelerek operasyon düzenlediler. Polis, Arslan ve arkadaşlarını evde kıskıvrak yakaladı.

Kanlar içerisinde bulunan Ümmügülsüm Aydoğan, olay yerine çağırılın ambulansla Antalya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

Aydoğan’ın, hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirilirken, gözaltına alınan zanlılar yapılan sorgularında suçlarını itiraf etti. Arslan ve yanındaki arkadaşları Bünyamin Yarlığan, Çağdaş Maraş ve Özgül Öztaş, soruşturmanın tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekler.

antalya
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2004 Çarşamba 10:27:22
Güncelleme :1 Aralık 2004 Çarşamba 10:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?