7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öldürdükten sonra tecavüz etmiş

Antalya'da 21 yaşındaki Ö.K.'nın, kız arkadaşı Antalya Turizm Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrenci 15 yaşındaki Ç.U.'nun başına motosikletinin kaskıyla vurup öldürdükten sonra tecavüz ettiği ortaya çıktı. Tutuklu sanığın ömür boyu hapsi istendi.

Geçen yıl temmuz ayında meydana gelen olayda, lise öğrencisi Ç.U., antisosyal kişilik bozukluğu teşhisi ile askerden hava değişimine gönderilen erkek arkadaşı Ö.K. tarafından başına kaskla vurarak öldürdü. Ö.K.'nın genç kızı motosikletle götürdüğü Lara'da bol miktarda uyuşturucu niteliği bulunan ilaç ve esrar içtikten sonra öldürdüğü anlaşıldı.

Tutuklanan Ö.K. hakkında Antalya Cumhuriyet Savcısı Ümit Yaşar Özdemir'in hazırladığı iddianamede ‘kasten adam öldürme’, ‘ırza geçme’, ‘uyuşturucu kullanma’ suçlarından ömürboyu hapsi istenen katil sanığı Ö.K.'nın, Ç.U.'yu önce tekme tokat dövdüğü, daha sonra kaskla başına vurup öldürdükten sonra tecavüz ettiği ortaya çıktı. Savcı Özdemir, cinayeti bildiği halde polise bildirmeyen arkadaşı tutuksuz S.D. için de 5 yıla kadar hapis cezası istedi.

İddianamede, “Maktülün kafasına almış olduğu darbeler sonucunda kafa travmasına bağlı beyin kanaması sonucu öldüğü, öldükten sonra tecavüve uğradığı, kızlık zarının elastik olduğu, ancak, anüste ve vajinada darbeli- hasarlı alanların bulunduğu, kanında, idrarında ve iç organ parçalarında alkol, uyutucu ve uyuşturucu madde ya da toksit maddeye rastlanılmadığı belirlenmiştir” denildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2007 Cumartesi 13:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NiHAT KAYA IP: 85.105.164.xxx Tarih : 11.02.2007 15:36:04
İnsanlığın bukadar seviyesiz olduğunu sadece cahil ve topluluğun sorumsuzluğundan kaynaklandığını biliyoruz ama bukadar da değil...