22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ölmekten beter etti!..

Deniz Arslan, sevgilisini dövüp saçından vurdu. Arslan, genç kadını, 3 arkadaşıyla evine götürüp 4 saat ölmesini bekledi


Antalya’da, tartıştığı sevgilisinin tabancayla başından vurduğu Ümmü Gülsüm Aydoğan adındaki genç kız, evinde can çekişirken bulundu. İddiaya göre, Aydoğan (24), sevgilisi Deniz Arslan (26), arkadaşları Ö.Ö., Ç.M. ve B.Y. ile dün barda eğlendi. Aydoğan’la Arslan arasında, ’Beni rezil ettin’ tartışması çıktı. Aydoğan, sevgilisi ve arkadaşları, oturdukları apartman önünde yeniden tartışmaya başladı. Bu sırada Aydoğan’ın çantasındaki, Arslan’a ait ruhsatsız tabanca yere düştü. Tabancayı alan Arslan, sevgilisini başından vurdu. Genç kız, sağ şakağına giren kurşunla ağır yaralandı.
Arslan, sevgilisini arkadaşlarıyla birlikte evlerine taşıdı. Aydoğan’ı temizleyen 4 arkadaş, genç kızın elbiselerini de değiştirerek yatağa yatırdı ve ölmesini bekledi. Olayı uzaktan gören bir vatandaş polise ihbarda bulundu.
Polis mahalledeki birçok binada yaptığı aramada, Bakanoğlu Apartmanı’nın girişine yakın bölgede kan izine rastladı. Polis, 2 saat süren araştırma sonucu Aydoğan’ın bulunduğu daireye baskın yaptı. Ağır yaralı olan Aydoğan, hastaneye kaldırıldı. Arslan ve arkadaşları gözaltına alındı.

milliyet gazetesi
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 09:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?