21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ölüm kamyonu son anda yakalandı

Antalya’da bir kamyonda, 4 bin 500 şişe sahte rakı ele geçirildi. Antalya Jandarma Merkez Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri bir ihbar üzerine Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleriyle birlikte Yeşilkaraman Köyü civarında M.D.B’nin kullandığı 79 AC 993 plakalı kamyonu durdurdu.

Araçta yapılan aramada, boş sebze ve meyve kasalarının altına gizlenmiş 362 kolide 4 bin 500 şişe 70’lik rakı bulundu. Antalya’da faaliyet gösteren bir alkollü içki üreten şirketin eksperlerince yapılan incelemede, şişedeki içkilerin metil alkol içerdiği ve sahte oldukları belirlendi.

Gözaltına alınan M.D.B. ifadesinde, sahte rakı kolilerinin Gebze’de bir başka kamyondan yüklendiğini söyleyerek, "İçkileri götüreceğim adresi Antalya TEDAŞ Kavşağı’na geldiğimde telefonla arayarak bildireceklerdi. Kamyondaki içkilerin sahte rakı olduğunu bilmiyordum’’ dedi.
Kamyon sürücüsü M.D.B’nın daha önce de Manavgat İlçesi’nde, sahte rakı naklederken yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 13:27:16
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 17:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?