1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ömer Çatkıç yuvada kaldı

Turkcell Süper Lig takımlarından Antalyaspor iç transferde ilk imzayı tecrübeli file bekçisi Ömer Çatkıç'a attırdı.

Tecrübeli kaleci Ömer Çatkıç, kendisini bir yıllığına daha Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki kulüp binasında başkan Hasan Akıncıoğlu ile birlikte sözleşme imzalayan Ömer Çatkıç, Antalyaspor'da kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Antalyaspor Başkan Hasan Akıncıoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada, Ömer'in sezon boyunca performansı, kişiliği ve centilmenliğiyle dikkat çektiğini belirterek, "Antalyaspor'u sırtlayan isimlerden biri oldu. Bu yüzden, çok değer verdiğimiz, Antalyaspor'u sırtlayan isimlerden biri olan kaptanımız Ömer Çatkıç ile bir yıllık sözleşme imzaladık. İç transferle ilgili olarak, bazı oyuncularımızla görüşmelerimiz sürüyor, bazılarıyla da anlaşmaya vardık. Yarın da bir kaç isimle imzaları atacağız. Dış transferi de iç transfer çalışması sona erdikten sonra yapmak istiyoruz" dedi.

Futbol hayatını Antalya'da sürdürecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren başarılı file bekçisi Ömer Çatkıç ise, "Bu sezon zor ve keyifli anlarımız oldu. Ama hedefimize ulaştık. Önümüzdeki sezon taraftarımıza daha fazla zevk alacakları bir oyun sergilemek istiyoruz'' diye konuştu.
 

Tecrübeli file bekçisi daha sonra kendisini bir yıllığına Antalyasporlu yapacak imzayı attı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 18:40:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?