22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

On binler Cumhuriyet Konseri'nde buluştu

Cumhuriyetin 81’inci yılı kutlamaları çerçevesinde Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda Gökhan Tepe ve Seda Sayan birer konser verdi. Cumhuriyet Bayramı, dün sabah saatlerinde tören geçişiyle başlayıp, kentin farklı noktalarında birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı, Antalya Kültür Merkezi AKM ve kent parklarında etkinlikleri takip eden on binlerce vatandaş, 3 gün önce dinledikleri Moğollar ve önceki günkü Haluk Levent konserleriyle coşkuyu en üst seviyede yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Gökhan Tepe ve Seda Sayan konseri dün saat 19.30’da sahneye Gökhan Tepe’nin çıkmasıyla başladı. Gökhan Tepe birbirinden güzel şarkılarını hayranları için söylerken on binlerce kişi hep bir ağızdan Tepe’nin şarkılarına eşlik etti. Gökhan Tepe "Annem annem" adlı şarkısını okurken bir çok bayan hayranı göz yaşlarını tutamazken, Tepe yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Yaklaşık 15 bin kişinin toplandığı tahmin edilen meydanda vatandaşlar, bayraklarını sallayarak Cumhuriyet’e bağlılığını gösterdi. Seda Sayan sevilen şarkılarını bu kez Antalyalı hayranları için söyledi. Seda Sayan hareketli şarkılarını söylerken bir çok hayranı baygınlık geçirdi. Sayan, konser sonuna doğru tempoyu arttırarak hayranlarına unutulmayacak bir Cumhuriyet coşkusu yaşattı.
Kas hastası olan küçük bir kız "ben daha çok gencim" diyerek Seda Sayan’a sarılarak hıçkırıklara boğuldu. Olaya müdahale eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, küçük kıza yardım sözü verdi. Daha sonra sahneye çıkan iki kızdan biri annesi için yatak odası takımı isteyince Seda Sayan ve izleyenleri gülme krizi geçirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kutlamalar, Başkan Menderes Türel ve eşi Ebru Türel’in de katılımıyla havai fişek gösterileri eşliğinde son buldu.

antalya
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2004 Cumartesi 10:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?