21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Önce film, sonra konser

Fantezi müziğin güçlü sesi Metin Şentürk, 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali kent etkinlikleri çerçevesinde Habibler Mahallesi Kapalı pazar alanında bir konser verdi.

Festival etkinlikleri kapsamında ücretsiz halk konserleri ile birçok ünlü sanatçıyı dinleme imkanı bulan Antalyalılar, önceki akşam Metin Şentürk'le coştu.

Konser öncesi Türk sinemasında yer etmiş filmleri izleme imkanı bulan Antalyalılar, Habibler Mahallesi Kapalı Pazar alanına önce "Vizontele" filmini izledi.

Daha Sonra Sahneye çıkan fantezi müziğin güçlü sesi Metin Şentürk, kendisini izlemeye gelen coşkulu kalabalığa muhteşem bir gece yaşattı. Geçmişten bu güne sevilen bütün parçalarını seslendiren sanatçı, sahne performansı ile izleyenlerin beğenisini topladı. Birçok parçasını sevenleri ile birlikte seslendiren ünlü sanatçı, kentte düzenlenen sosyal etkinlikler nedeni ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti. Öte yandan, Dokuma Antkoop'da Latif Doğan, Güzeloba Kapalı Pazar alanında ise Kubat hayranlarıyla buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 45 yıldır Antalyalıların desteğiyle bugünlere gelen Altın Portakal Film Festivali kent etkinlerine tüm Antalyalıları davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 22:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?