8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Önce otomobile sonra ağaca çarptı

ANTALYA'da pizza- cafe işletmeciliği yapan 29 yaşındaki Yavuz Yılmaz, motosikletiyle evine giderken aniden fren yapan bir servis minibüsüne arkadan çarparak yaşamını yitirdi. Yılmaz'ın kazadan 1 saat önce aldığı nişan fotoğraflarını, ertesi gün nişanlısı 25 yaşındaki Filiz Kılıç'a göstermeyi planladığı ortaya çıktı.

Pizzanice adlı pizza cafenin sahibi Yavuz Yılmaz, 15 gün önce özel bir sağlık kuruluşunda tıbbi sekreter olarak çalışan Filiz Kılıç ile nişanlandı. Yılmaz, nişanda çekilen fotoğrafları aldıktan sonra 07 AN 852 plakalı motosikletiyle evine doğru yola çıktı. Yeni Hal Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yapan 07 YJ 272 plakalı servis minibüsünün sürücüsü Mustafa Kaya, soldan gelen otomobili görünce fren yaptı.

Yavuz Yılmaz da aniden önünde duran servis minibüsüne arkadan çarptı. Yere düşerek kanlar içerisinde kalan Yılmaz, olay yerine çağırılan ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'ne götürülmek istenirken yolda yaşamını yitirdi. Kazanın ardından polis servis minibüsü sürücüsünü gözaltına aldı. Minibüs sürücüsü Mustafa Kaya ifadesinin ardından serbest kaldı. Trafik raporunda kusur oranının tamamı motosiklet sürücüsüne verildi.

Nişanlısının ölüm haberiyle yıkılan Filiz Kılıç, “Nişanlım bana fotoğraflarımızı bile gösteremedi. Minibüs aniden fren yapmasa motosiklet minibüse çarpmayacak ve nişanlım ölmeyecekti. Bu da yetmezmiş gibi suç tamamen nişanlıma verilmiş minibüs sürücüsü ise serbest. Bu olayın peşini bırakmayacağım” dedi.

Dava açmaya hazırlanan Filiz Kılıç, kazadaki trafik raporunun hatalı olduğunu, olay yerinde polisin tuttuğu kaza raporunda ve çekilen fotoğraflarda, Yılmaz'ın minibüse çarptığı yerin trafik ışıkları ve yaya geçidinden ileride neredeyse yol ortasında olduğunun yazıldığını söyledi.

 

DHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 13:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacı topuz IP: 81.8.95.xxx Tarih : 24.11.2007 11:13:59

filiz sana tüm kalbimizle inanıyoruz... herzaman sana destek vermek için yanındayız... ne gerekiyorsa yapacağız... adalet yerini bulmalı...