21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner, Kepez'e yeniden talip

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti Kepez İlçe Teşkilatına aday adaylığı resmi başvurusunda bulundu.

Kepez’de bulunan 56 mahalle muhtarının, Kepez Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’i eşi Mümine Öner yalnız bırakmadı. Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in aday adaylığı başvurusunun Antalya, Kepez ve AK Parti teşkilatları için hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasına başlarken çok heyecanlandığını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, “4,5 yıllık belediye başkanlığım sürecinde aslında mikrofon ve kameralar karşısında heyecanlanmıyordum. Ama bugün burada çok heyecanlı olduğumu belirtmek istiyorum. Heyecanımın sebebi yeniden aday adayı olmamdan ziyade, başvuru yapacağımı kimseye söylemediğim halde, burada bu salonda gördüğüm ilgi ve kalabalık. Çok duygulandım. Görüyorum ki, birlikte çalıştığımız meclis üyesi arkadaşlarımın, teşkilat mensuplarının ve de benim için ayrı bir anlam ifade eden mahalle muhtarlarımızın hepsi burada. Kepez’de görev süremiz boyunca, bütün mahallelere hizmet götürmeye çalıştık. Muhtarlarımız da sağolsun bize teveccüh gösterip, bana adaylık başvurum sırasında destek olmak için burada bulunuyorlar. Çok mutluyum” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, sözlerini şöyle sürdürdü; “28 Mart 2004 tarihinden itibaren 4,5 yıl boyunca yol, tapu, asfalt, kaldırım, parklar gibi birçok hizmetleri gerçekleştirdik. Biz, Kepez’de bu yapmış olduğumuz hizmetlerle her şeyi yaptık demiyoruz. Daha Kepez’de yapacağımız hizmetlerin devamını inşallah seçildiğimiz takdirde yeni dönemde sürdüreceğiz. Muhtarlarımız, Mahalle temsilcilerimiz, teşkilat mensuplarımız birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetler içerisinde çalışmaya devam edeceğiz”

Daha sonra Başkan Erdal Öner, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatına aday adaylığı resmi başvurusunda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yorum-2 IP: 78.160.196.xxx Tarih : 2.12.2008 16:54:25

sayın başkan;elini vicdanına koy 5 yıl boyunca ayrımcılık yaparak hizmet ettin örneğin,baraj mah.muammer aksoy caddesi ve hale giden yollara akşam olunca arabanla gezintiye çık bakalım önündeki insanı göremiyorsun, ortada kocaman enerji hat direği neden sütçülerden başlayıp bu yollara ve kontrolsüz kavşaklara trafik işaretleri düşünmediniz, önce insanın can güvenliğini göz önünde bulundurun yol açmak, kaldırım yapmak iş değil bütçe boşa harcanıyor, yollar dağlık alan yolu gibi, birde belediyenize bağlanan şelale mah ve civarına gelinde bakın yaya olarak okula gitmeye çalışan ve yollarda hiç aydınlatma bulunmayan vede ulaşım aracının uğramadığı yerlere bakın yani kepez hizmet aldı demeyin, saygılarımla