21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner, Kepez'in sorunlarını anlatacak

Antalya’nın Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, katıldığı AK Parti’nin Kızılcahamam Kampı’nda, Başbakan Erdoğan’a ve bakanlara Antalya’nın ve Kepez’in sorunlarını iletecek.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, “Tek katılan belediye başkanı” sıfatıyla AK Parti’nin, Kızılcahamam Kampı’na katıldı. Öner, kampa, Antalya’nın ve Kepez’in sorunlarıyla ilgili dosyalarla gitti.

Başkan Öner, Antalya’nın sıkıntılarının çözümü için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarla ve milletvekilleriyle görüşecek. Antalya’da yaşanan elektrik kesintileri, TEDAŞ’ın Kepez’e yapacağı enerji alt yapı yatırımlarıyla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’le görüşeceğini belirten Öner, 15 mahalle muhtarı ile Ankara’ya yaptıkları ziyarette çözüm sözü aldığı tapu iptalleri ve 2-B sorunuyla ilgili de temaslarda bulunacağını ifade etti.

Kepez’in ilçe olmasıyla ilgili yapılacak yatırımlar konusunda temaslarda bulunacağını da ifade eden Öner, şunları söyledi: “Kepez’de ilçe olunmasıyla ilgili bazı yatırımlar yapılması gerekiyor. Bu yatırımların hızlandırılması, ilçe kamu müdürlüklerinin kurulması için ilgili bakanlarla görüşeceğim. Önemli bir süreçte yapılan bu toplantıda, hem Kepez’in hem de Antalya’nın sorunlarıyla ilgili Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la, bakanlarımızla ve Antalya milletvekillerimizle ilgili görüşme şansım olacak. Üç gün sürecek olan toplantında Antalya’nın sıkıntılarının çözümü için çalışacağım.”

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 13:35:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?