7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner, köprü sözünü tuttu

Kepez Belediyesi, DSİ’ye ait kanal üzerine yapımına başladığı köprü ile Muammer Aksoy Caddesi’nin çıkmaz yol sorununu çözüyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, hizmet sözlerinin gereğini yapmaya devam ediyor. Temmuz ayında Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde yapılan toplantıda Başkan Öner, Muammer Aksoy Caddesi’ndeki yolu, Süleyman Demirel Bulvarı’na bağlayacak olan köprüyü yapma sözü vermişti. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de geçtiğimiz günlerde caddenin çıkmaz yol sıkıntısını sona erdirecek olan köprünün inşaatına başladı. Muammer Aksoy Caddesi’ndeki çift yönlü yolun, DSİ’ye ait kanalda, köprü olmaması nedeniyle Varsak yolu yönüne devamı yoktu. Yapımına başlanan çift yönlü köprü ile Muammer Aksoy Caddesi’ndeki yol, Süleyman Demirel Bulvarı’na bağlanacak. Böylece Süleyman Demirel Bulvarı’ndan, Habibler, Hüsnü Karakaş, Baraj Mahallesi ile Toptancı Hal yönüne araçların gidip gelme mesafesi kısalacak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, belde halkına verdikleri hizmet sözünü, icraatla yerine getirdiklerini söyledi.
Açtıkları yeni yollarla, yaptıkları köprülerle, sıcak asfalt çalışmasıyla beldenin yol sorununu büyük oranda çözdüklerini belirten Başkan Öner, “Muammer Aksoy Caddesi’ndeki yolu, Varsak yoluna bağlayacak olan köprümün yapımına başladık. İki ay gibi bir sürede çift yönlü yapılan köprüyü tamamlayarak, bu yolu kullanan araçların gidiş ve geliş mesafesini kısaltmış olacağız. Halkımıza ne söz verdiysek, yerine getiriyoruz. Mahalle toplantısında, köprüyü yapacağız dedik ve inşaatına başladık.” diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner döneminde DSİ’ye ait kanal üzerine 5 tane köprü yapıldı.

 

İha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 15:24:45
Güncelleme :26 Ekim 2007 Cuma 15:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?