1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öner, müdürlerine teşekkür etti

Personeline ‘Hizmet teşekkürü’ yemeği veren Kepez Belediye Başkanı Öner, “Sizler hancı, bizler yolcuyuz. Bugüne kadar ne yaptıysak Kepez halkının mutluluğu için yaptık” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, 5 yıllık hizmet süresince ilçenin modernleşmesi ve sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarına destek birim müdürlerine teşekkür yemeği verdi.

Yemekte Öner, Kepez’in 50 yıllık Vakıf Mülkiyetiyle ilgili tapu sorununun çözümüne katkı koyan ilgili kamu kurumlarının müdürlerine de plaketle teşekkür etti.
Teşekkür yemeğine, Kepez Belediye Başkan Vekili Nuray Asar, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Recep Mavi, Soner Erkaya, Mesut Kocagöz, Gürsel Kaya, Antalya Batı Emlak Müdürü Yurdakul Taşçı, Antalya Kadastro Müdürü Hayrettin Küçükateş, Kepez Tapu Sicil Müdürü Ali Rıza Çelik, Konyaaltı Tapu Sicil Müdürü Hayri Yalçın ve birim müdürleri katıldı.

Birim müdürleriyle birlikte Kepez’de hoş sevdalar bıraktıklarına işaret eden Başkan Erdal Öner, “Sizlerle, 5 yıllık bir çalışma arkadaşlığım oldu. Başımız dik, alnımız ak olarak hep birlikte 5 yılı tamamlamanın mutluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Kepez halkının mutluluğu için çalıştıklarına vurgu yapan Öner, şunları söyledi

“Eğer bugün Kepez halkı, yapılan hizmetlerle ilgili memnuniyetini, bu ekibin çalışmalarını her ortamda dile getiriyorsa demek ki ‘İnsani yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesinden hareket ederek Kepez halkının mutluluğu için hizmetler yaptık. Çok iyi asfalt, park yapmanın da teşekkürünü aldık, alıyoruz. Ama yapılan alt ve üst yapı hizmetleri 6 ay veya 1 yıl sonra unutulur. Belediye geldiklerinde insanımıza bir çay ikram etmemiz, derdini dinlememiz, onlarla birebir ilgilenmemiz; evlerine gidip ziyaret etmemiz, çaylarını içmemiz, cenazelerinde ağlamamız, düğünlerinde oynamamız, insanların gönlünde taht kurmamasına vesile oldu”

Başkan Erdal Öner, Kepez’in 50 yıllık 100 bine yakın insanı ilgilendiren Vakıflarla ilgili mülkiyet sorununun çözümüne destek veren Antalya Batı Emlak Müdürü Yurdakul Taşçı, Antalya Kadastro Müdürü Hayrettin Küçükateş, Kepez Tapu Sicil Müdürü Ali Rıza Çelik ve Konyaaltı Tapu Sicil Müdürü Hayri Yalçın’a teşekkür plaketi verdi

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?