21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner, sağlık ocağı sözünü tuttu

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, bölgeye bir sağlık tesisi daha kazandırıyor. Hayırsever Yahya Erkun tarafından Fatih Mahallesi’ne, sağlık ocağı yapılmasıyla ilgili protokol imzalandı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, alt ve üst yapıda gerçekleştirdiği rekor yatırımla çağdaş bir kent kimliği kazandırdığı bölgenin, sağlık alanındaki sorunlarını çözmeye devam ediyor. Başkan Öner döneminde yer tahsisiyle, hayırsever bulunmasıyla bölgeye kazandırılan 4 sağlık ocağına yenileri ekleniyor. Öner, Fatih Mahallesi’ne söz verdiği sağlık ocağını yaptırıyor.

Fatih Mahallesi’ne sağlık ocağı yapılmasıyla ilgili protokol, hayırsever İş adamı Yahya Erkun ile Başkan Öner arasında imzalandı. Bir ay içerisinde inşaat çalışmasına başlanılacak olan sağlık ocağı, 10 ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Sağlık ocağına, Pakize-Yahya Erkun, ismi verilecek.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, imzalanan protokolle bölgeye bir sağlık tesisi daha kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Hayırsever Yahya Erkun’a, Kepez’e sağlık tesisi yapacağı için teşekkür eden Başkan Öner, sağlık ocağının hizmete girmesiyle Fatih Mahallesi ile komşu mahallelerinin sağlık alanındaki sorununun çözüleceğini ifade etti.

Makamların gelip geçici olduğunun altını çizen Öner, “ Önemli olan geride kalıcı bir eser bırakmaktır. Hizmetin en kutsalı insana yapılandır. Hayırsever Yahya Erkun’un desteği ile Kepez’e sağlık alanında kalıcı bir eser kazandırıyoruz. Bu sağlık ocağından binlerce vatandaşımız şifa arayacak. Çok hayırlı bir işe imza atan Sayın Erkun’un, bu duyarlı davranışının topluma örnek olmasını diliyorum. Sağlık ocağımız Fatih Mahallesi’ne hayırlı olsun. Bundan sonra da Kepez’in eğitim, sağlık ve diğer kamu alanlarındaki sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bizimle birlikte Kepez, kamu yatırımı alamama talihini yenmiştir. 4 yılda Kepez, kamu yatırımında hak ettiğini almıştır, almaya da devam edecektir.”

Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Topal da, mahalleye sağlık ocağını kazandıran Başkan Öner’e ve hayırsever Yahya Erkun’a teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 14:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?