8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öner ATV'de Kepez'i anlattı

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Avrupa ATV’ de canlı olarak yayınlanan “Avrupa’da 7 Gün” programına katıldı, 4 yılda yaptıklarını anlattı, Antalya’nın tanıtımına katkı sağladı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepez’i, Avrupa’ya tanıttı. Başkan Öner, Avrupa ATV’ de yayınlanan “Avrupa’da 7 Gün” programının konuğu oldu. Fatih Güllapoğlu’nun hazırlayıp sunduğu programda Başkan Öner, 4 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerini anlattı. Pazar günü canlı olarak yayınlanan ve 2 saat süren programda Öner, Türk turizminin başkenti Antalya’nın tanıtımına da katkı sağladı.

Öner, yabancı ülke vatandaşların Antalya’ya konut sahibi olması, tarım sektörü, kesme çiçek üretimi, Antalya’ya hangi alanlarda yatırım yapılabileceği konularında açıklamalarda bulundu. Öner, Kepez Tiyatro Topluluğu, iş garantili mesleki eğitim kursları, 2. Ramazan Şenliği, spor yatırımlarıyla ilgili de bilgi verdi. Program sunucusu Fatih Güllapoğlu, Kepez Belediyesi’nin sosyal projelerine hayran kaldı.

Kepez Belediyesi’nin yatırımları ve beldenin güzelliklerini de görüntülü olarak da izleyiciye sunuldu. Başkan Öner’in hizmetlerini anlattığı, beldeyle ilgili görüntülerin yayınlandığı Avrupa ATV’ de canlı olarak yayınlanan “Avrupa’da 7 Gün” programıyla, Kepez’i birçok Avrupa ülkesi tanımış oldu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 12:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?