21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner bayramı Kepezlilerle kutladı

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kurban Bayramı’nın 1. günü, Zafer Mahallesi’nde Cumartesi Pazarı’nda oluşturulan kurban kesim yerini ziyaret etti, vatandaşlarla bayramlaştı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kurban Bayramı’nın sevincini, coşkusunu ilçe halkıyla birlikte yaşadı.

Öner, Antalya Milletvekili ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’le Kuzeyyaka Mahallesi’nde Hz Ömer Camii’nde bayram namazını vatandaşlarla birlikte idrak etti. Daha sonra Öner, Zafer Mahallesi’nde Cumartesi Pazarı’nda oluşturulan kurban kesim yerini, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Recep Mavi ve Gürsel Kaya ile birlikte ziyaret etti. Kurban kesim yerinde incelemelerde bulunan Başkan Erdal Öner, vatandaşlarla da bayramlaştı. Sokak aralarında kurban kesiminin her geçen yıl azaldığına dikkat çeken Öner, “Antalyalı ve Kepezli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutlarım. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte oluşturduğumuz kesim yerlerine gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Kurban kesim yerlerini tercih ettikleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Zafer Mahallesi’nde Cumartesi Pazarı’nda oluşturduğumuz kesim yerinde, biz büyük baş hayvanların, Büyükşehir Belediyemiz de küçükbaş hayvanların kesimini, kasaplar nezaretinde, sağlıklı ortamda yapıyor. Yoğun bir ilgi var.Vatandaşlarımız acele etmesinler, yarında kurbanlarını kesebilirler.”

Kepez Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu kasapların, imamın bulunduğu, zabıtanın görev yaptığı kesim yerlerinde ilçe halkı, kurbanlarını sağlıklı bir ortamda kesiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 17:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?