7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner ve Badak esnafı dinledi

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, belde esnafının sıkıntılarının çözümü için de çalışıyor.

Başkan Öner, sorunlarını anlatabilmeleri için daha önce bir araya geldiği esnafı, AK Parti Antalya Milletvekilleriyle buluşturuyor. Öner, bu amaçla AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ile birlikte belde esnafını ziyaret etti. İlk ziyaret, Hüsnü Karakaş Mahallesi’ndeki çelenk ve taç üretimi yapılan işletmeye gerçekleştirildi. Öner ve Badak, işletmeyi gezerek, çalışanlarla sohbet etti.

Badak, daha sonra sorunlarını dinlemek için çelenk ve taç üreticileri temsilcileriyle bir araya geldi. Üreticiler, temel sorunlarını dosya ile Badak’a sundu. Çelenk ve taç üreticilerinin yılda 10 milyon dolarlık ihracat yaptığını anımsatan Kepez Belediye Başkanı Öner, “Üreticilerimizle daha önce bir araya geldim. Sorunlarının çözümü için benden yardım istediler. Sıkıntılarını anlatmanız ve çözüm yolu bulunması için de, Milletvekilimiz Sayın Sadık Badak‘la birlikte sizleri ziyaret ettik. Bu ziyaretle, yararlanamadığımız destekleme, ormanda hammadde temini ve Macaristan gümrüğü sıkıntılarınızın çözüleceğine inanıyorum.” dedi.

Taç ve çelenk üreticilerinin temel sorunlarını not eden Badak da, sorunların çözümü için ilgili kamu kurumlarıyla görüşeceğini ifade etti. Öner ve Badak, daha sonra bir dikiş atölyesini de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Badak, işletme sahibi ile sohbet ederek, esnafın sorunları hakkında bilgi aldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 12:43:40
Güncelleme :13 Eylül 2007 Perşembe 12:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?