7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner ve Türel hal sorununu çözüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, patates ve soğan hali esnafının "toptancı hal" kapsamına alınması sorununu çözüyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, patates ve soğan satan esnafla, toptancı hal kapsamına alınması sorununu görüşmek için bir araya geldi. Öner ve Türel, Kepez Belediyesi Patates ve Soğan Hali esnafını ziyaret etti. İki başkan, patates ve soğan satan esnafın, toptancı hal kapsamına alınma sorununun çözümü için yaptıkları ortak çalışma hakkında esnafa bilgi verdi. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, gerçekleştirilen ziyaretle sorunun çözümüne yönelik esnafla fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Öner, patates-soğan satan esnafın hal kapsamına alınması sorununun çözümü için her türlü tasarrufu yapmaya hazır olduklarını belirtti. Patates-soğan satan esnafın, toptancı hal kapsamına alınması sorununun çözümü için Başkan Türel'le bir çözüm önerisi üzerinde anlaştıklarını vurgulayan Öner, önümüzdeki günlerde esnafa müjdeli haberi vereceklerini ifade etti.

Sorunun çözümüne olumlu katkısından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür eden Öner, "Sayın Türel, Kepez'in sorunlarının çözümüne her zaman duyarlılık gösteriyor ve yardımcı oluyor. Bu duyarlılığından dolayı Sayın Türel'e teşekkür ederim." dedi.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, sorunun çözümüne yönelik önerileri konuşmak için patates ve soğan satan esnafla bir araya geldiklerini kaydetti.

Esnafın toptancı hal kapsamına alınması sorununu en kısa sürede çözeceklerine belirten Türel, "Sorunun çözümü için üzerimize düşeni yapacağız. Sayın Öner'le soruna çözüm getirecek olan bir çalışma üzerinde mutabakata vardık. Teknik ayrıntılar üzerinde çalışma tamamlandıktan sonra esnafımız isteğine kavuşacaktır." ifadesini kullandı. Daha sonra Öner ve Türel, Kepez Belediyesi'nin ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çalışması ile bahçe düzenlemesi yapılan Metin Çiviler Lisesi'ni ziyaret etti. Başkan Öner, lisenin yanında inşaatı süren bin 400 konutluk toplu konut çalışmasıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'i bilgilendirdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 17:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?