21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner'den devlet hastanesi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Sütçüler Mahallesi'ndeki sohbet toplantısında ilçeye semt polikliniği ve devlet hastanesi müjdesi verdi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'le görüşerek ilçeye 26 okulun yapılmasına vesile olan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, yaptığı görüşmeler sonrası Kepez'e, iki önemli sağlık tesisi daha kazandırıyor. Yer tahsisi, hayırsever bularak ilçeye 11 sağlık ocağı yapılmasını sağlayan Başkan Erdal Öner, davulla-zurnayla karşılandığı Sütçüler Mahallesi'ndeki sohbet toplantısında ilçe halkına semt polikliniği ve 200 yataklı hastane müjdesi verdi.

Öner, geçtiğimiz hafta Ankara'ya giderek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile ilçenin sağlık sorunlarıyla ilgili görüştüğünü söyledi. Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu ve Abdurahman Arıcı ile birlikte Bakan Akdağ'ı ziyaret ettiklerini belirten Öner, “Sayın Bakanımızla 1 saate yakın Kepez'in ve Antalya'nın sağlık sorunlarıyla ilgili görüştük. İlçenin ve Antalya'nın sağlık sorunlarıyla ilgili bir dosyayı kendisine sundum. Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde, devlet hastanesi alanı olarak ayrılan alanda kaba inşaatı biten semt polikliniğinin ödenek sıkıntısını Sayın Akdağ'a ilettim. Sayın Bakanımız da, semt polikliniğinin bitirilmesi için 6 milyon YTL ödenek gönderileceğini söyledi. 2009 yılı içerisinde bu sağlık tesisi tamamlanarak, hizmete açılacak” dedi.

KEPEZ'E DEVLET HASTANESİ-

Kepez halkına, hastane sözü de verdiklerini anımsatan Başkan Erdal Öner, “Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ, görüşmemizde Kepez'e 200 yataklı devlet hastanesi yapılması müjdesini de verdi. Sayın Bakan, Kepez'e 200 yataklı bir devlet hastanesi yapılmasını 2009 yılı yatırım programına aldıklarını ifade etti.

2010 yılı gibi Kepez, devlet hastanesine kavuşur. Böylece, ilçende büyük ihtiyaç duyulan devlet hastanesi sorunu da çözülmüş olur. Kepez'e devlet hastanesi yapılmasının yatırım programına alınmasıyla, vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha icraatla yerine getirdik. Bundan sonra da ilçenin kamu yatırımı alması için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 15:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?