22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öner'den kaynaştırma yemeği

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özyigit’in, ilçede kurulan kamu kurumları müdürlerinin ve mahalle muhtarlarının tanışmaları amacıyla iftar yemeği verdi. ATSO Başkanı Özgen de, şenlik alanındaki iftar yemeğinin sponsoru oldu.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in düzenlediği iftar yemeğinde ilçe kaymakamını ve kamu kurum müdürleri ile muhtarları bir araya geldi. Başkan Öner, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’e, ilçenin kurum müdürlerine ve 56 mahallenin muhtarına tanışmaları amacıyla iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Recep Mavi, Soner Erkaya, Mesut Kocagöz ile Kepez Belediyesi’nin 3. Ramazan Şenliği alanındaki iftar çadırında yemek veren Antalya Ticaret Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’in, ilçede kısa zamanda çok başarı işlere imza attığını anımsatan Başkan Erdal Öner, ilçenin sorunlarının çözümü için Özyiğit’le, işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Kepez Belediyesi olarak kaymakamlığın, kamu kurum müdürlüklerinin kurulmasına destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerine işaret eden Öner, yerinde yönetim anlayışıyla kurulan yeni ilçelerle, kamu hizmetinin vatandaşın ayağına geldiğini kaydetti.

Kepezdeki 56 mahalle muhtarıyla birçok kez bir araya geldiğini belirten Öner, “Hizmet elçilerimiz olarak gördüğümüz muhtarlarımızla birlikte çalışmayı, Kepez’in sorunlarına birlikte çözüm bulmayı çok önemsiyoruz. Ramazan ayında da, mahalle ziyaretleriyle, muhtarlarımızla buluşuyoruz. Şu ana kadar Ramazan’da 15 mahalle muhtarımızı ziyaret ettim, etmeye de devam edeceğim. Kepez’i yönetenler olarak, birlik ve beraberlik içerisinde Kepez’i çağdaş bir kent yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mahalle muhtarlarıyla tanışmalarına vesile olan yemeği düzenlediği için Başkan Öner’e teşekkür eden Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de, el birliği ile gayretle, özveriyle çalışarak ilçe halkına hizmet edeceklerini söyledi. Muhtarlık görevinin önemine değinen Özyiğit, “Muhtarlar, bizler için çok önemlidir. Sizler, bizim bir parçamızsınız. Sizler çok değerlisiniz. Millete hizmet etmek boynumuzun borcu ise öyledir. Sizler de bu hizmetin en önemli vasıtasısınız.” şeklinde konuştu.
Bu arada Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen de, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 3. Ramazan Şenliği alanındaki iftar çadırında yemek verdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, ATSO Başkanı Kemal Özgen, şenlik alanını da gezdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 15:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?