21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner'den sağlık ocağı ve okul müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, esnafla sabah kahvaltısında buluştuğu Fevzi Çakmak Mahallesi’ne sağlık ocağı ve ilköğretim okulu yapılacağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, alt ve üst yapı hizmetleriyle, mülkiyet sorunun çözümüyle, kültürel, sosyal ve spor etkinlikleriyle modern bir kimlik kazandırdığı ilçeye, kamu yatırımının gelmesi için de çalışıyor. Şu ana kadar Kepez’e, yer tahsisiyle, hayırsever bularak 33 okul, 11 sağlık ocağı kazandıran Öner, Fevzi Çakmak Mahallesi’nin, sağlık ocağı ve okul çilesini de sona erdirdi.

Fevzi Çakmak Mahallesi Varsak Köprüsü yanında düzenlenen esnafla kahvaltılı toplantıda konuşan Öner, yer tahsisi yaparak, hayırsever bularak Fevzi Çakmak Mahallesi’nin sağlık tesisi sıkıntısını bitirdiklerini belirtti. Başkan Erdal Öner, Aralık ayı içerisinde inşasına başlanılacak olan sağlık ocağının 2009 yılı içerisinde hizmete gireceğini kaydetti. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ilköğretim okuluna ihtiyaç duyulduğuna işaret eden Öner, “Mülkiyet sorunundan dolayı ihale edilemediği için mahallemize okul yapılamıyordu. Kepez Belediyesi olarak yer sorununu çözdük. Hayırsever bularak 2009 yılında okulu mahallemize kazandıracağız.” dedi.

Alt ve üst yapı çalışmasıyla Fevzi Çakmak Mahallesi’ni güzelleştirdiklerini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, “Göreve geldiğimizde bu mahallemiz köy görünümündeydi. Yolları çamurlu ve tozluydu. 4,5 yılda Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 10 kilometre sıcak asfalt, 11 kilometre sathi kaplama asfalt ve 2 bin metre de beton kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Mahallemizde artık ayaklar çamura ve toza değmiyor. Yine mahallemizde 3 bin 700 metre yeni yol açtık. Fevzi Çakmak Mahallemize iki büyük park da kazandırdık. Parklardan biri de 20 dönümlük alanıyla, şelalesiyle, fitness aletleriyle, piknik yerleriyle Kepez’in 3. mesire alanıdır. Eskiden gecekonduların işgalindeki bu alanı, mesire yeri olarak halkın hizmetine açtık. Yaptığımız bu hizmetlerle Fevzi Çakmak Mahallesi’nin kaderini değiştirdik.”

Başkan Öner, toplantıda esnafın ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 16:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?