22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öner'e AKP'den ziyaret

Halkla İlişkilerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları’nın kongresi için Antalya’ya gelen Halkla İlişkilerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e, nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öner de, Ayalan’a ve Gülle’ye belediyenin çalışmaları ve Kepez’in sorunlarıyla ilgili bilgi verdi. Öner, orman vasfını kaybetmiş 2B ile ilgili tapu sorununun ve yargı kararı sonucu yaşanan tapu iptalleri sıkıntısının çözümüne yönelik yaptıkları çalışmalarla ilgili Ayalan’a ve Gülle’ye dosya sundu.

Halkla İlişkilerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan, Öner’in, gerçekleştirdiği örnek çalışmalarla Kepez’e çağdaş bir kent kimliği kazandırdığını ifade etti. AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle de, ilçenin sorunlarının çözümüne önem verdiklerini kaydederek, Başkan Öner’in, başarılı hizmetlerini takdirle karşıladıklarını dile getirdi.

Ziyarette AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Recep Mavi, Soner Erkaya da yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 12:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?