21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öner'e hizmet plaketi

Antalya Erkek Berberleri Odası Başkanı Yüksel Uzun, başarılı hizmetlerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e, plaket verdi.

Berberler Odası, Başkan Öner’in, başarılı hizmetlerini plaketle ödüllendirdi. Antalya Erkek Berberleri Odası Başkanı Yüksel Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’i ziyaret etti. Odanın 960 üyesinin, 700’den fazlasının Kepez’de oturduğunu anımsatan Uzun, Başkan Öner’in çalışmalarını yakından izlediklerini, oda esnafının, belediyenin çalışmalarından memnun olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öner de, göreve geldikleri günden bugüne, esnafın yerel yönetimle ilgili sorunlarının çözümü için çalıştıklarını, çalışmaya da devam ettiklerini ifade etti. Alt ve üst yapıda gerçekleştirdikleri rekor yatırımla değerini arttırdıkları bölgede, ekonomik canlılığın yaşanması için de esnaf çarşısı gibi projeler geliştirdiklerini belirten Başkan Öner, Kepez’de esnaf arasında fiyat konusunda haksız rekabete izin vermediklerini kaydetti. Öner, bölge esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinlediğini, sıkıntılarının çözümü için de çalıştığını dile getirdi. Ziyarette, kayıt dışı berber dükkânlarıyla mücadele edilmesi konusunda da görüş birliğine varıldı.

Antalya Erkek Berberleri Odası Başkanı Yüksel Uzun, bölgeye yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e, plaket takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 12:06:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?