1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Onlar Kemer'in gururu

19-21 Haziran tarihleri arasında Kırıkkale-Keskin Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 9-11 ve 13 yaş altı ‘Türkiye Badmington Şampiyonası’nda 17 sporcu ile mücadele eden Kemer Belediyespor Badmington takımı ilçeye döndü.

‘Türkiye Badmington Şampiyonası’na Türkiye genelinde 88 kulüp ve 416 sporcu katılırken, 9 yaş altı tek erkekler kategorisinde Cengiz Arda Güler kendi yaş grubunda birinci oldu. Şampiyonada Kemer’i bayanlarda İlayda Orkut, Berfin Altunkök, Ebru Acar, Tutku Kuşkulş, Senem Özkan, Rukiye Çopur, Hanife Ayaslan, erkeklerde ise Sefa Türkoğlu, Arda Güler, Deniz Öztürk, Eniz Çavuşoğlu, Cem Bıyık, Said Kuş, Ömer Öncelik, Mehmet Öncelik ve Oğuz Katıel temsil etti.

Şampiyona dönüşü Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk’ü ziyaret eden Badmington sporcuları ve teknik heyet, başarılarını Başkan Yardımcısı ile paylaştı.

AMACIMIZ MİLLİ TAKIMA SPORCU YETİŞTİRMEK

Antrenör Ahu Balak, Takım İdarecisi Ferda Güler ve Külüp Hekimi Dr.Aylin Öztürk eşliğinde şampiyonaya giden Kemer Beldiyespor’lu badmingtonculardan, 9 yaş altı tek erkekler kategorisinde Cengiz Arda Güler kendi yaş grubunda birinci oldu. Mix kategorisinde yarışan Berfin Altınkök-Eniz Çavuşoğlu ve Sefa Türkoğlu-İlayda Orkut çiftleri çeyrek finale kadar çıkma başarısı gösterdiler.

Yarışmaya katılan diğer Kemer Beldiyespor Badmington takımı sporcuları ise müsabakalarda tecrübeleri olmamasına rağmen, oldukça başarılı bir performans sergileyerek müsabakaları tamamladılar.Takım Antrenörü Ahu Balak, şampiyonanın iyi geçtiğini belirterek, “Amacımız, 2012 Olimpiyat Oyunları’na katılacak olan Türkiye Badmington Milli Takımı’na sporcu yetiştirmek” dedi

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk ise şampiyonada Kemer’i başarı ile temsil eden Badmington sporcularını ve teknik heyeti tebrik etti

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 14:17:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?