21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Organik Pazar'a ünlü akını

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu Organik Pazar'a, 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali için gelen ünlü isimler de ilgi gösterdi.

45. Antalya Altın Portakal Film Festivali için Antalya'da bulunan ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, gazeteci yazar Nazlı Ilıcak ile köşe yazarı Ayşe Özyılmazer, her pazar Cam Piramit alanında kurulan Organik Pazar'da alış veriş yaptılar.

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Ekolojik Pazar'ın çok güzel bir proje olduğunu belirterek, "Bu pazar diğer illere örnek olmalı. Bu güzel projeyi kutluyorum" dedi. Altıoklar, Ekolojik Pazar'daki tüm stantları gezerek organik pamuk ipliğinden yapılmış ve kimyasal işlemden geçmemiş tişört ile bitki çaylarından satın aldı.

Gazeteci Yazar Nazlı Ilıcak da Organik Pazar'ın ziyaretçileri arasında yer aldı. Ilıcak, günümüzde organik ürünlerin önemine değinerek, Antalya'da organik ürünleri böyle bir pazarda bir arada bulabilmenin sevindirici olduğunu belirtti. Ilıcak, pazardan organik bakliyattan kozmetik ürünlerine kadar bol bol alış veriş yaptı.

Köşe Yazarı Ayşe Özyılmazer de, bir örneği İstanbul Şişli'de bulunan Organik Pazarın Antalya'da kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 13:59:24
Güncelleme :13 Ekim 2008 Pazartesi 14:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?