22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Otelde yangın paniği!

Antalya'da, 5 yıldızlı bir otelin yemekhane kısmında gece yarısı çıkan yangın korkulu anlar yaşattı. Otel tamamen boşaltılırken, turistler bölgede bulunan diğer otellere nakledildi

Olay, gece saat 02.30 sıralarında, Kundu bölgesindeki 5 yıldızlı Bailara Hotel’de meydana geldi. İddiaya göre, oteldeki bir jeneratörün patlaması üzerine yemekhane kısmında yangın çıktı.

Otelin içine dolan yoğun duman nedeniyle odalarında mahsur kalan turistler, balkonlara çıkarak yardım istedi. Çoğu turist, personelin yardımıyla dışarıya çıkarılırken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlileri eşliğinde otelden çıkarılan turistlerden bazılarına ayakta tedavi uygulandı, bazıları da kontrol amaçlı çevredeki hastanelere götürüldü.

460 YATAKLI OTELİN TAMAMI DOLUYDU

Basınçlı suyla alevlere müdahale eden itfaiye, mutfak ve çatıdaki yangını kontrol altına aldı. Çoğunluğu Alman turistler, acenteleri tarafından çağrılan otobüslerle başka otellere nakledildi. Yangının çıktığı 460 yataklı otelin tamamının dolu olduğu belirtildi.

Yangınla ilgili olarak otel görevlileri bir açıklama yapmadı. İtfaiye ve jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

...
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2013 Salı 10:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?