7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Otellerde doluluk oranı %90

TURİZM kenti Antalya'daki oteller, okulların tatil olmasının ardından iç turizmdeki hareketlenmeyle birlikte yüzde 90 doluluk oranını yakaladı


Yerli turistler sahil ve plajları mesken tutarken, yabancıların tercihi ise birbirinden renkli şovların yapıldığı su parkları oldu.

Termometrelerin 51 dereceye kadar çıktığı Antalya’da, tatilci gençler gönüllerince havuza girip yaz tatilinin keyfini çıkartıyor. Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelerde okuyan ve okullarının kapanmasıyla soluğu Antalya’da alan öğrenci grupları, plaj ve su parklarından dışarı çıkmıyor. Rengarenk bikinileriyle yaz güneşinin keyfini çıkartan gençlerin bol kahkahalı eğlenceleri turistleri de kıskandırıyor. Havuza atlayan, deve güreşi yapan birbirleriyle şakalaşıp tatillerinin her saniyesini değerlendiren yerli turistler, sıcak havaya da aldırmıyor.

Konyaaltı Plajı’nın dolup taştığı turizmin başkentinde, başta Rus tatilciler olmak üzere yabancı turistlerin tercihi su cennetleri oluyor. Su parkı Aqualand’da, yapay dalga üreten dalga havuzu ve yapay şelalelerle eğlenen tatilciler eğlence dolu saatler yaşıyor. Gündüzlerini burada geçirenler, güneş batınca gece kulüplerine akın ediyor.


Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 12:49:39
Güncelleme :30 Haziran 2007 Cumartesi 12:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?