1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Otellerin kıyasıya mücadelesi

Antalya’nın Serik İlçesi’nde bulunan Özel Akdeniz Yükseliş Koleji, Belek Turizm Merkezi’nde bulunan oteller arasında voleybol turnuvası düzenledi.

Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan Özel Akdeniz Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, sporun barışın ve kardeşliğin temeli olduğunu belirterek, “Turizm sezonun açılmasına az bir süre kala, bölgemizde bulunan oteller arasında böyle bir turnuva düzenleyerek, dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesine katkı sağlamayı amaç edindik” dedi. Çalık, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Özel Akdeniz Yükseliş Koleji Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşmalar uluslararası voleybol kurallarına göre oynanırken her takımda en İki bayan oyuncu bulundurma zorunluluğu da var. Turnuvanın açılış maçında Xanadu Resorth Hotel’le Maritim Hotel karşılaştı. Maritim Hotel setleri 25-10 ve 25-21 alarak sahadan 2-0’lık sonuçla galip ayrıldı.

Maç sırasında tribünlerde bulunan otellerin animasyon ekiplerinin takımlarını desteklemek için yaptıkları gösteriler ilgi çekti.Turnuvaya Cornelia De Luxe Otel, Clun Voyage, Betuyab, Xanadu Resort Hotel, Calista, Cornelia Diamond, Aspendos Hastanesi, Akdeniz Yükseliş Koleji ve Maritim Hotel katılıyor.

Turnuva 20 Nisan tarihinde yapılacak olan yarı final ve final karşılaşmalarıyla sona erecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 18:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?