21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Oto galerisine silahlı saldırı

Antalya’da bir oto galerisine gelen silahlı iki kişi, galeri sahibini yaralayarak olay yerinden kaçtı.
Olay, akşam 17.30 sıralarında Yıldız Mahallesi Turgutreis Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Gazi Otomotiv’in sahibi olduğu belirtilen Gazi Dağ, akşam ofisinde oturduğu sırada silahlı iki kişi galeriye gelerek kendisiyle konuşmak istedi.

 Konuşma sırasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kimlikleri belirlenemeyen şahıslar, silahlarını çekerek Dağ’a ateş etmeye başladı.

 Olay sırasında galerinin üst katında bulunan şahıslar, alt kata inene kadar Dağ’a ateş etti. Silahlı şahıslar olay yerinden plakası alınamayan gri renkli Renault Manager marka otomobille kaçtı.

Silah seslerini duyarak galeriye gelen çevredeki esnaf, kanlar içinde yaralı olarak yerde yatan Dağ’la karşılaştı. Vatandaşlar, zaman kaybetmeden Dağ’ı özel bir araçla Antalya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

 Hastanenin acil servisinde ilk müdahalesi yapılan Dağ, daha sonra ameliyata alındı. Ameliyatı biten Dağ’ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, kaçan iki şahsın yakalanması için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.

Polisin galeride yaptığı incelemelerde çok sayıda boş kovan bulunurken, galerinin ofis kısmında da boğuşma izlerine rastlandığı belirtildi. Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklanmış olabileceği kaydedildi.

Antalya
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 09:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?