1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Oto hırsızları polise takıldı

Antalya polisi tarafından dört ilde düzenlenen operasyonda, otomobil hırsızlığı yaptığı iddia edilen 25 kişi yakalandı. Operasyonda, çalınan 19 adet otomobil ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu Antalya, Denizli, Ankara ve Düzce'de faaliyet gösterilen bir oto hırsızlık çetesi takibe alındı. Dört ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda oto hırsızlığı yaptığı iddia edilen 25 kişi gözaltına alındı.

Zanlılarla birlikte 19 adet çalıntı ve change yapılmış araç ele geçirildi. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, iki tabanca, bu tabancalara ait 38 adet dolu fişek, 2 adet kuru sıkı tabanca, 12 bin adet sahte hologram, 13 bin adet
sahte muayene pulu, hologram ve pul baskı kalıpları ile baskı filmleri, 2 adet hologram kesme bıçağı, 1 adet muayene pulu baskı kesme bıçağı, 1 adet soğuk mühür, çok sayıda plaka ruhsatı ele geçirildi.

Zanlıların çaldığı ve change yaptıkları araçları araç muayene istasyonuna gitmeden bir matbaada bastırdıkları sahte hologram ve pulları kullanarak sahte muayene yaptıkları belirlendi.

Gözaltına alınan 25 zanlı, 'Haksız kazanç sağlamak amacıyla suç işlemek için örgüt kurma, nitelikli hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık ve sahtecilik' suçlarından adliyeye sevk edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 15:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?