21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Otobüs ile minibüs çarpıştı:4 ölü

Kaza, Konya-Ankara Karayolu’nun 35. kilometresinde bulunan Kum Ocakları mevkiinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi’ne bağlı Eğribayat Köyü’ndeki düğünden dönenleri taşıyan Ahmet Büyükkeleş’in (71) kullandığı 42 FU 232 plakalı minibüs, tali yoldan çıktığı sırada, anayolda Ankara istikametine doğru seyreden Mustafa Acar (42) idaresindeki yolcu otobüsüne çarptı.
Kazada, sürücü Ahmet Büyükkeleş ve minibüste bulunan Rafet (52) ile Rukiye Keleş (54) olay yerinde hayatını kaybederken, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılan Emine Büyükkeleş (71) ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar, Semra (18) ve Nezihat Büyükkeleş (43) Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, Nuran (44) ile Asuman Büyükkeleş (17) ise Konya Numune Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası, aralarında Polis Okulu öğrencilerinin de bulunduğu otobüsteki yolcular, aynı firmaya ait başka bir otobüse bindirilerek yola devam ederken, Konya - Ankara Karayolu kaza nedeniyle tek yönlü olarak bir süre trafiğe kapatıldı.

KONYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2004 Pazartesi 09:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?