22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Otobüs şoförlerine seminer

OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE PSİKOTEKNİK SEMİNERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Antalya Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi işbirliğinde otobüs şoförlerine yönelik psikoteknik semineri düzenlendi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (AESOB) düzenlenen seminerde, halk otobüsleri şoförlerine yönelik konuşan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Nazif Altınpınar, şoförlük mesleğinin sabır gerektiren önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Atatürk’ün şoförler için, “Şoför, arkasında en gizli devlet sırlarının bile konuşulabildiği insandır” dediğini hatırlatan Altınpınar, “Büyükşehir olarak her zaman, hepinize kapımız ve telefonumuz sürekli açık” dedi.

Psikoteknik eğitimin günümüzde şart olduğunu ifade eden Nazif Altınpınar, “Psikologa gitmek deli olmak anlamına gelmiyor. Hepimizin psikolojik tedaviye ihtiyacı olabilir. Yollarda her türlü sıkıntıyı yaşıyoruz. Dolayısıyla psikolojimizin bozulması gayet doğal” diye konuştu.

Antalya Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifleri Başkanı Muhammed Demirtop ve Trafik Denetleme Şube Müdürü Erol Beşe de seminerde birer konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra özel bir sürücü eğitim merkezinin yetkilileri, şoförlere psikoteknik hakkında sunum yaptı.

OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE PSİKOTEKNİK SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 14:57:05
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 22:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?