22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Otobüsten düşen kadın öldü

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde yanlış halk otobüsüne bindiğini fark eden 48 yaşındaki Sevdiye Küçükyanık, hareket eden otobüsten inmeye çalışınca dengesini kaybederek düştü.

Ağır yaralı halde Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen Küçükyanık burada yaşamını yitirdi.

Alanya'dan Oba Beldesi'ne gitmek isteyen ve bir halk otobüsüne binen Sevdiye Küçükyanık, yanlış otobüste olduğunu fark edince hareket eden ve kapısı daha kapıtılmamış olan otobüsten atladı.

Dengesini kaybedip kafa üstü düşen kKüçükyanık, bilincini kaybetti. Küçükyanık'a ilk müdahaleyi otobüs şoförü 31 yaşındaki Yusuf Kola yaptı. Daha sonra polis ve ambulans çağıran şoför, aracın içinde bekleyen yolcuları inecekleri duraklara bıraktıktan sonra ifade vermek üzere Cumhuriyet Polis Merkezi'ne geldi. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen evli ve 4 çocuk annesi Sevdiye Küçükyanık'ın beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Küçükyanık, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. 07 N 3716 plakalı otobüs şoförü Kola gözaltına alındı.

Önceki Haber

Antalya'nın Alanya ilçesinde hareket halindeki otobüsten düşen kadın ağır yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Değirmendere köyündeki akrabalarını ziyaret etmek isteyen 4 çocuk annesi Sevdiye Küçükyanık (48), Cumhuriyet Mahallesi çevre yolunda bulunan Sanayi Kavşağı yakınlarında, Yusuf K. (31) yönetimindeki, Oba Belediyesine ait 07 N 3716 plakalı halk otobüsüne bindi.

Otobüsün başka güzergaha gittiğini öğrenen Küçükyanık, sürücüye inmek istediğini söyledi. Bu sırada sürücünün hareket halindeki otobüsün kapısını açması sonucu Küçükyanık, dengesini kaybederek yola düştü.

Ağır yaralanan Sevdiye Küçükyanık, Alanya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Küçükyanık'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Otobüs sürücüsü Yusuf K. gözaltına alındı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 16:59:50
Güncelleme :6 Mayıs 2008 Salı 18:18:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?