1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Otomobil hırsızı köşeye sıkışınca...

Antalya'da, arkadaşının otomobilini çalan bir kişi, polise yakalanacağını anlayınca otomobili kanala attı. Hurdaya dönen araç kullanılamaz hale geldi.

Antalya'da, Mevlüt Y. adında bir genç, dün akşam restoranda birlikte yemek yediği arkadaşı Ömer O.'ya ait otomobili çaldı. Aracın sahibi Ömer O. lavaboya gittiği sırada masanın üzerinde bulunan anahtarı alan Mevlüt Y. restoranın önünde duran Şahin marka 07 FE 277 plakalı otomobile binerek hızla uzaklaştı.

Lavabodan döndükten sonra arkadaşını ve arabasını bulamayan genç adam hemen polise haber verdi. Polisin kısa sürede yerini tespit ettiği Mevlüt Y., 'dur' ihtarına uymayarak hızla uzaklaştı. Polisten kaçarken kullandığı otomobilin lastiği patlayan Mevlüt Y., patlak lastikle kaçamayacağını anlayınca otomobili DSİ kanalına atıp yaya olarak kaçtı.

DEREDE CESEDİ ARANDI

Sabah saatlerinde aracı bulan polisler vinçle dereden çıkardı. Mevlüt Y.'nin de araçla birlikte kanala uçmuş olabileceğini düşünen polis, deniz polisinden yardım istedi. Deniz polisi uzun süre derede Mevlüt Y.'nin cesedini aradı. Bu sırada cep telefonundan ulaşılan Mevlüt Y.'nin aracı kanala attıktan sonra kaçtığı anlaşıldı. Polisin yaptığı telefon görüşmesinden sonra ikna olup teslim olan Mevlüt Y., karakolda alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.

ARKADAŞI ŞOKA GİRDİ

Birlikte yemek yediği arkadaşının aracını çalmasının şaşkınlığını yaşayan Ömer O., kanala atılıp hurdaya dönen otomobilini görünce şoka girdi. Arkadaşının neden böyle bir şey yaptığını anlayamadığını söyleyen Ömer O. "Lavaboya gittim döndüğümde arkadaşım ve arabam yoktu. Hiç beklemiyordum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?