22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Otomobilin çarptığı kadın öldü

HASTA TAŞIYAN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN ÖLDÜ

Alanya İlçesine tatile gelen bir kadın, Alanya Antalya Karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışırken annesini hastaneye götürmek için yola çıkan sürücünün kullandığı otomobilin altında kaldı.

Kaza, Alanya'ya bağlı İncekum beldesinde meydana geldi. Ankara'dan arkadaşları ile tatile gelen Nezahat Yazıcı (40), gece yarısı kaldığı otelden çıkarak arkadaşı Neşe Kılıç (39) ile birlikte gezmeye çıktı. Yazıcı, arkadaşının uyarısına rağmen trafik akımının devam ettiği yolda karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada rahatsızlanan annesini hastaneye götürmek üzere 07 YS 432 plakalı otomobili ile Alanya Devlet Hastanesine doğru yola çıkan Yusuf S.'nin kullandığı otomobil, Yazıcı'ya çarptı. Kaza yerinin

30 metre yakınında bulunan ancak yeterli aydınlatması olmadığı için akşamları kullanılmayan alt geçit bulunurken arkadaşının uyarısına rağmen yola çıkan Nezahat Yazıcı, çarpmanın etkisi ile yaklaşık 40 metre sürüklenerek yaşamını yitirdi.

Yazıcı'nın cesedine cenaze aracı ile kaldırıldığı Alanya Belediye Mezarlığı morgunda Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının gözetiminde kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldı.

Otomobil sürücüsü Yusuf S. ise İncekum jandarma devriye ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İki gün önce de Avsallar beldesinde bir kişi, hasta çocuğunu hastaneye yetiştirmek isterken meydana gelen kazada Tataristan uyruklu bir tatilci yaşamını yitirmişti.

HASTA TAŞIYAN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN ÖLDÜ
HASTA TAŞIYAN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 17:09:02
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 17:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?