21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü

Antalya'da yolun karşısına geçerken otomobil çarpan yaşlı adamın havada takla atarak yere düşmesi MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Konyaaltı Caddesi Sea Life kavşağında meydana gelen kazada, C.T. yönetimindeki 07 D 0239 plakalı otomobil, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Rıza Türkoğlu'na çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan ve takla atarak otomobilin on metre önüne düşen yaşlı adamın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Cengiz Türkoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 17:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tansel IP: 88.231.50.xxx Tarih : 6.05.2008 09:20:42

ölen vatandaşımıza allahtan rahmet ailesine başsağlığı dilerim,allahın taktir ilahisi ama ilgili belediyelerin tetbirsizliği yüzünden böyle halkın akın ettiği bir yere nasıl olurda bir üst yaya geçiti yapmıyorlar hayret verici, lüzumsuz yerlere üst geçit yapılıyor fakat her yıl onlarca kişinin kazaya kurban gittiği konyaaltı gibi dinlenme yerine nasıl olurda böyle birr ihmale meyil verirler anlamak mümkün değil vede böyle olaylar daha çok devam eder BELEDİYENİN ACİLEN KONYAALTI CİVARINA VE ŞARAMPOL MEVKİİNE,ŞARAMPOLDEN DOĞO GARAJINA GEÇEN KAVŞAĞA ACİLEN ÖNLEM ALMALARI RİCA OLUNUR