1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Oy sizin, tercih sizin'

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Oy sizin, tercih sizin, Gündoğmuş için hayırlı işler yapılması için AK Parti Belediye Başkan adayına destek vermenizi istiyorum" dedi.

Şahin, AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani ile birlikte ilçe mitinglerine başladı.
Partisinin seçim çalışmaları için Antalya'ya gelen Adalet Bakanı Şahin, sabah erken saatlerde Gündoğmuş İlçesine gitti. Konvoy eşliğinde ilçeye ulaşan Şahin, ilçe merkezinde seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Miting için meydanı dolduran vatandaşlara seslenen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, "6,5 yıldır hükümette tek başına iktidar olan partimiz, Gündoğmuş ilçesi, belde ve köylerine çok önemli hizmetlerde bulundu. Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile birlikte 22 Temmuz'dan önce ve sonra Gündoğmuş'a geldik. 2007 seçimlerinden önce çözülmesini istediğiniz birçok sorunu çözdük. Şimdi de yerel seçim için desteğinizi almak üzere bir kez daha sizlerle beraberiz" dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ise, alanı dolduran Gündoğmuş halkına teşekkür ederek, "Teveccühlerinizi görmek bizi mutlu ediyor. Belediye Başkan adayımız Mehmet Özeren'in istediklerinin belediye bütçesi ve imkanları ile yapılmasının mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. Bunlar ancak içinde hizmet aşkı olan bir belediye başkanına hükümetle iyi diyalog kurması ve belediye kaynaklarının dışında ilave destek alabilmesi ile mümkün. Ben bugün buraya partimizin belediye başkan adayı Mehmet Özeren'e destek vermeye gelmekle bu sorumluluğu üzerime almış bulunuyorum" dedi. Bu taleplerin yerine getirilmesi için gerek Özel İdare gerek hükümet tarafından yerine getirilmesi için elinden geleni yapacağına söz veren Şahin, sözlerine şöyle devam etti: "Oy sizin, tercih sizin Gündoğmuş için hayırlı işler yapılması için AK Parti Belediye Başkan adayına destek vermenizi istiyorum. Size bir söz vermiştim. Kapalı Spor Salonu yapılacak demiştim. Bunun için yer tahsisi yapıldı. Önümüzdeki yıl tamamlanacak. Yatılı bölge okulu yapacağız demiştik. Yavrularımız şimdi burada eğitim görüyor. Biz göreve geldiğimizde sekiz köy susuzdu, susuz köyümüz kalmadı. Köylerimize son beş yılda 145 kilometre asfalt yaptık. Görev verin, yetki verin bizim daha çok yapacak işimiz var."

Konuşması alkışlarla kesilen Bakan Şahin, ilçe belediye başkan adayı Mehmet Özeren, Belde Başkan Adayları Mustafa Yalçın, Mustafa Kıpık, Ali Öğüt Rasim Elçi, Kerim Kırca'yı tanıtıp "adaylarımızı size emanet ediyorum" dedi.
Bakan Şahin, daha sonra Gündoğmuş'tan ayrılıp İbradı ilçesine gitti. İbradı girişinde partililer tarafından karşılanan Şahin ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani konvoy eşliğinde ilçeye gitti. Havanın yağışlı olması sebebiyle park kahvesinde konuşma yapan Şahin, mevcut belediye başkanı ve adayı Muharrem Kaya için destek istedi.

Adalet Bakanı Şahin, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olduğu dönemde yapılacak diye söz verdiği İbradı Kapalı Spor Salonu'nu gezdi. Seçimlerden sonra salonun açılışını yapmaya geleceğini söyleyen Şahin, kapalı spor salonunda öğrencilerin voleybol müsabakasını izledi. Öğrenciler tarafından ayakta alkışlanan Şahin, basketbol topuyla basket attı. İlçe Kaymakamı Atay Uslu, Şahin'e iki tane tablo hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:21:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?