1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Özbek kadın ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan Özbek uyruklu bir kadın, kaldığı evin banyosunda asılı vaziyette bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Alanya'da uzun süredir eşi ve kardeşi ile birlikte tezgahtarlık yaparak geçimini sağlayan Özbek uyruklu Tamara Sattarova (29), eşi ve kardeşi tarafından evin banyosunda külotlu çorapla asılı vaziyette bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı. Tamara'nın kendisini asmadan önce sol el bileğini kestiği belirlendi. Kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı Cinayet Masası ekipleri çok yönlü soruşturmaya başlatırken, Tamara'nın eşi, kardeşi ve evde kalan Türkmenistan uyruklu Muhabbat M. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. İfadeleri alınan zanlılar daha sonra Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.

Tamara'nın erkek kardeşi ifadesinde, "Ablam eşiyle kavga etti. Kavga neticesinde eniştem Azat H. eliyle bardağa vurduktan sonra elini kesti. Ablam eniştemin elini sardıktan sonra kanlı elini yıkamak için banyoya gitti. Ablamın uzun süre banyodan çıkmaması üzerine merak ettiğim için banyoya gittim. Kapıyı açamadım ve zorlayarak içeri girdim. Banyo ve havalandırma penceresinde ablamın iple asılı olduğunu gördükten sonra çığlık attım ve daha sonra eniştemle birlikte Tamara Sattarova'yı ipten indirdik ve daha sonra ayılması için üzerine su döktük. Ablamı odaya getirdikten sonra 112 Acil Servisi'ni çağırdık" dediği öğrenildi.

Devamlı gözyaşı döken genç, "Babam 'Türkiye'ye sizleri iki kişi gönderdim nasıl tek kişi geldin' diye kızacak" dedi. Sık sık sinir krizleri geçiren genci eniştesi teselli etti.

İstanbul'da muhasebeci olarak çalışan Türkmenistan uyruklu Muhabbat M. ise dün gece eve yeni geldiğini söyleyerek, olay yerinde yaralı gördüğü arkadaşı T.'nin kanlı elbisesini banyoda yıkadıktan sonra dışarı çıktığını ve heyecana kapıldığını söylediği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 09:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?