21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Özdilek KONYSİAD'ın konuğu oldu

ÖZDİLEK KONYSİAD'IN KONUĞU OLDU

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, KONYSİAD'in geleneksel hale getirdiği kahvaltılı Salı toplantılarının bu haftaki konuğu oldu.Toplantıda KONYSİAD üyeleri ile sohbet eden Özdilek, Antalya'nın öncelikli ihtiyacının tesis olduğunu vurguladı.

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) üyesinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan Mehmet Özdilek'i ağırlamaktan duydukları mutluluğu belirterek, Antalyapsor'un kentin marka değeri için çok önemli olduğunu söyledi. Her yıl dünyanın değişik ülkelerinden kamp için yüzlerce takımı ağırlayan Antalya'nın

tarım ve turizmin yanı sıra spor ile de anılmasını gerektiğini kaydeden Kaplan, Antalyalılık ve Antalyasporlu olmak bilincinin kente kazandırmamız lazım dedi.

Kaplan, kendisinin profesyonel futbolculuk dışında uzun yıllar FİFA hakemi ve şimdi de gözlemci olarak spora hizmet etmeye çalıştığını ve KONYSİAD yönetim kurulu üyesi Emin Altıner'in aynı zamanda Antalyaspor yönetiminde de görev yaptığına dikkat çekerek, KONYSİAD olarak spora ellerinden gelen maksimum desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Antalyaspor Teknik Dürektörü Mehmet Özdilek ise Antalya markasının Antalyaspor'a aynı şekilde yansıtılamadığını anlattığı konuşmasında Antalyalıları takımlarına daha fazla sahip çıkmaya çağırdı. Uzun zamandır süren stadyum tartışmalarına yeni bir bakış açısı getiren Özedilek, “Önceliğimiz stad değil, tesis olmalı” dedi. Takımların başarısının temelinde tesisleşmenin yatığını belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek, “Tesisleşme ve stad konusundaki tartışmaların Antalya gibi bir kentte 15 yıl önce bitmiş olmasını beklerdim.Ancak maalesef durum böyle değil. Kent olarak neyi beklediğimizi anlamakta zorlanıyorum. Başarı sağlamış takımlara baktığımızda mükemmel tesislerinin olduğunu görüyoruz. Kentin dinamikleri bir an önce harekete geçerek, sorun çözmeli” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 16:18:04
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 16:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?