1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Özdilek miniklerle buluştu

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve futbolculardan Ömer ve Yalçın, minik öğrenciler buluştu. Özdilek, zaman ilerledikçe asıl amacının Türk antrenörünü Avrupa'da başarı ile temsil etmek olduğunu söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kırmızı-beyazlıların başarılı kalecisi Ömer Çatkıç ve tecrübeli defans oyuncusu Yalçın ile birlikte AKEV Koleji'nde minik öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Özdilek ve futbolculara büyük ilginin olduğu etkinlikte, Antalyaspor 'Minoş' lakaplı amigosu Recep, toplantı salonunda sık sık tezahüratta bulundu. Öğrencilerin sorularına samimi cevaplar veren Özdilek, miniklere tavsiyelerde bulundu. Hedefi sorulan Özdilek, "Şimdilik en büyük hedefim Antalyaspor'u daha iyi yerlere getirmek. Zamanla başarı geldikçe ve ilerlendikçe asıl amacım, Türk antrenörünü Avrupa'da başarı ile temsil etmek" dedi.

Eğitimin yanında spor kültürünün de mutlaka alınması gerektiğini belirten Mehmet Özdilek, bayanların tribünleri doldurması halinde futboldaki şiddetin azalma eğilimi göstereceğini belirterek, "Futboldaki şiddetten bahsediliyor. 1988 yılındaki açıklamamda da şiddetten bahsediliyordu şimdi yıl 2009 hala bir şey değişmedi. Söylenenler hep lafta kaldı. Kamuoyuna idol olan idareci, yönetici, başkan ve teknik direktör de bunları yapıyor. Şeref tribününde olaylar yaşanıyor. Tribünü nasıl kontrol altına alalım?" diye konuştu.

Performansıyla göz dolduran ve son Galatasaray maçındaki galibiyetin mimarı Ömer Çatkıç'a ilk yarıdaki Galatasaray-Antalyaspor arasında oynana maçta rakip taraftarın sarf ettiği sözlerin sorulması üzerine ise Çatkıç, "Futbol bir sahnedir. Bizler oyuncu. Futbol zevk alınması gereken bir oyundur. Herkesi daha ılımlı bir havaya davet ediyorum. İnşallah, küfürsüz ve şiddetsiz yıllar yakındır" ifadesini kullandı.

Daha sonra AKEV yöneticileri, teknik direktör Mehmet Özdilek ve futbolculara plaket ve çiçek takdim ederken, Antalyaspor Kulübü Müdürü Şaban Kurt da AKEV Müdiresi Güler Yılmaz'a imzalı Antalyaspor forması hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 23:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?