22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Özdilek sözleşme yeniledi

MEHMET ÖZDİLEK SÖZLEŞME YENİLEDİ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Mehmet Özdilek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Özdilek,"Yönetimle konuşup anlaşmamız 30 saniye bile sürmedi" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3 yıldır Antalyaspor'da bulunduğunu ve bu süre zarfından ciddi yol aldıklarını söyledi.

Hem başkan hem yönetim kurulu hem de teknik kadro olarak amaçlarının birlikteliklerini daha ileriye taşımak olduğunu belirten Özdilek, "Sözleşme imzalarken açıkçası çok fazla konuşmamız olmadı. Her iki tarafta birbirleriyle çalışmaktan son derece mutlu. Dolayısıyla konuşup anlaşmamız 30 saniye bile sürmedi. Bir problem yoktu zaten. 3 yıl daha İnşallah

Antalyaspor'un geleceği adına birlikte çalışacağız. Umarım bizler ve kulüp için hayırlı bir süreç olur. Bizim amacımız çalışmak üretmek olmalı aynı şevk ve mücadeleyle yolumuza devam edeceği" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN GÖREV SÜRESİ DEĞİL BAŞARIDIR"

Süper Lig kulüplerinin çok teknik direktör değiştirmesi ile ilgili soruya Özdilek, "İnşallah bu süre uzun yıllar devam eder. Çok acımasız bir mesleğimiz var. Ben ilk geldiğim gün de söylemiştim. Önemli olana çalışma ortamın ve çalışan insanların birbirine inanması ve güvenmesidir. Biz de bu anlamda çok ciddi beraberlik gösterdik. Bizim işimizde gerçek şu ki, görevinizi başarıyla bütünleştirmeniz gerekir. Bunu da 3 yıllık süreçte başardığımıza inanıyorum. Bu başarı daha ileriye taşımak için mücadele

edeceğiz. İşimizin kolay olduğunu zannetmiyorum. Bu potansiyelimiz kulüp olarak herkeste var. Bu inat, bizi çizgiyi daha yukarıya taşıyor. Görev alma sürenizin uzunluğu değil önemli olan bu süreyi başarıya bütünleştirmektir. Antalyaspor her bakımdan daha ileriye taşımak için çalışacağı" diye konuştu.

"BAŞARI VAZGEÇİLMEZİMİZ OLACAK"

3 yıllık süreçte hedeflerini da açıklayan Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz geldiğimiz ilk günden beri beş yıllık bir planlama yapmıştık. 3 yıllık süreçte birçoğuna ulaştık. 2 tane yapmamız gereken önemli adım var diye düşünüyorum Bir tesisleşme, iki stad yapılması. Seyirci olarak bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Bu bir geçiş sürecidir. 3 yıllık süreçte bu iki konu için emek harcayacağız. Bu emeği harcarken de başarı da bizim vazgeçilmez unsurumuz olacak. Hem başarılı hem de tesisleşmesini bitirmiş, stadını bitirmiş artık hedefini daha yukarıya çıkarmış bir takım hüviyetinde çalışacağı."

ALİ TANDOĞAN BİTTİ GİBİ

Transfer çalışmaları konusunda da bilgiler veren Özdilek,"Transfer ile ilgili görüşmeler devam ediyor. İki tane ön anlaşma yaptığımız oyuncular var. Görüştüğümüz hem Türk hem yabancı oyuncular var. Doğru kararlar vermek istiyoruz. En kısa zamanda transferlerimizi netleştirmek istiyoruz. Lige başlarken en azından bu oyuncuların bünyemizde olmasını istiyoruz" dedi. Bursaspor'dan Aşli Tandoğan'ın transferinde sona geldiklerinde kaydeden Özdilek, "Çok küçük pürüzler kaldı. Transfer bitti gibi. Bir iki gün içinde resmi imza atılacak" şeklinde konuştu.

MEHMET ÖZDİLEK SÖZLEŞME YENİLEDİ
MEHMET ÖZDİLEK SÖZLEŞME YENİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 18:04:05
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 13:11:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?