15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Özgürlük Mahallesi'ne sağlık hizmeti

ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ SAĞLIK HİZMETİNE KAVUŞTU

Özgürlük Mahallesi sakinleri, Fabrikalar Mahallesi’ne taşınan 4. Nolu Sağlık Ocağı’nın kullanımına semt pazarındaki iki dükkanı tahsis ederek, yeniden sağlık ocağından yararlanmamalarını sağlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, fiziki imkanlarının yetersizliği nedeniyle 4 Nolu Sağlık Ocağı’nın Fabrikalar Mahallesi’ne taşınması sonucu Özgürlük Mahallesi’nde yaşanan sağlık ocağı sorununu, semt pazarındaki iki dükkanı tahsis ederek çözdüklerini söyledi. Başkan Tütüncü, meclis kararıyla 4 Nolu Sağlık Ocağı’nın kullanımına 25 yıllığına tahsis edilen iki dükkanın tadilatını da bitirdiklerini hatırlatarak, “Önümüzdeki günlerde sağlık ocağının birimlerini hizmete açarak, mahallenin sağlık ocağı sorunu çözülmüş olacak” dedi. Muhtar Can ve mahalle sakinleri sağlık ocağı sorununu çözdüğü için Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’ye teşekkür etti.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Özgürlük Mahallesi ziyaretinde Kapalı Semt Pazarı’nı da ziyaret eden Başkan Tütüncü, esnafla sohbet etti, sıkıntıları dinledi. Antalya Seyyar ve Sabit Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Mustafa Öcal, semt pazarının elektrik ve çatısındaki izolasyon sorununu aktarırken, Başkan Tütüncü de semt pazarının sıkıntılarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ SAĞLIK HİZMETİNE KAVUŞTU
ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ SAĞLIK HİZMETİNE KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 15:13:03
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 15:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?