22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Pakistana giysi yardımı

PAKİSTANA GİYSİ YARDIMI

Geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren Pakistan için Orman Genel Müdürlüğü’nün başlattığı giysi yardımına, Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü de katkıda bulundu.

Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan yardım paketleri, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’ne gönderildi. Korkuteli Orman İşletme Müdürü Sezai Akbulut, “Orman Genel Müdürlüğü tarafından Pakistan’da yaşanan sel felekati sonrası yardım kampanyası düzenlendi. Türkiye genelindeki tüm işletmelerden kampanyaya destek geldi. Korkuteli Orman lşletme Müdürlüğü olarak bir kamyon giysi yardımını Antalya Bölge Müdürlüğü’ne gönderiyoruz” diye konuştu.

Akbulut, kardeş ülke Pakistan’da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam eden sel nedeniyle 20 milyon Pakistan vatandaşının zor durumda kaldığını hatırlatarak, “2 binden fazla

İnsan hayatını kaybetti. Halen binlerce insanın barınma, açlık, susuzluk ve salgın hastalık problemleriyle karşı karşıya olduğu gelen bilgiler arasında. Orman Genel Müdürlüğü, bu drama sessiz kalmayarak Türkiye genelinden yardım kampanyası başlattı. Yardım olarak giysi, ayakkabı, battaniye ayrı ayrı paketlenerek gönderildi” dedi.

PAKİSTANA GİYSİ YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 11:06:00
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 11:17:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?