21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Parasailing yaparken ölüyorlardı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 2 kişi, parasailing yaptığı sırada paraşüt halatının kopması sonucu ölümden döndü. Olaydan hiçbir yara almadan kurtulan İstanbullu işadamı ve Ukrayna uyruklu bir turist, yaklaşık 2 kilometre havada kaldıktan sonra burunları dahi kanamadan yere indi. 

Edinilen bilgiye göre, tatilini geçirmek üzere Kemer'e gelen işadamı Tayfun Şener, Kemer Halk Plajı'ndan parasailing ile havalandı. Bir anda fırtınanın çıkması sonucu havada halatın kopması nedeniyle Şener, havada yaklaşık 2 kilometre sürüklendikten sonra Selimhan Otel'in arkasında bulunan portakal bahçesine düştü. Burnu dahi kanamadan kurtulan Şener, soğukkanlılığı sayesinde adeta bir faciadan döndüğünü kaydetti. Havada halatın kopmasından sonra hiçbir korku yaşamadığını söyleyen Şener, "Tek korkum, yere yaklaşmaya başladıkça elektrik tellerine takılmak oldu. Boş bir alana doğru ilerlediğimi görünce bunda da rahatladım. Kontrollü bir şekilde yere indim" dedi. 

Öte yandan, Ukrayna uyruklu Alexander Babuşliko'nun da aynı şekilde halatı koptu. Babuşliko, Victoria Otel'in bahçesine düştü. Babuşliko da şans eseri burnu dahi kanamadan kurtuldu.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2006 Cuma 22:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?