21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Park ettiği otomobilini denizde buldu

Antalya’da bir şahıs, 2 gün önce evinin önüne park ettiği aracını, denize uçmuş şekilde buldu.
Olay sabah saatlerinde Eski Lara Caddesi’nde bulunan eski mobil dolum tesislerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İlker Kıvrak (31) isimli şahıs, 2 gün önce evinin önüne park ettiği 07 KV 509 plakalı aracını, sabah evinin önünde bulamayınca 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi verdi. Sabah saatlerinde eski mobil dolum tesislerinde balık tutmaya gelen vatandaşların, uçurumdan denize düşmüş bir araç olduğunu gördüklerini bildirmeleri üzerine bölgeye polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri araca karadan müdahale edemeyince deniz polisinden yardım istendi. Bunun üzerine olay yerine gelen dalgıçlar, aracın içinde kimsenin olup olmadığını kontrol ederken, çevredeki vatandaşlar ise şaşkın bakışlarla olup biteni izledi. Aracın plakasından araç sahibine ulaşan polis ekipleri, aracın sahibinin İlker Kıvrak olduğunu tespit etti.

Olay yerine gelen Kıvrak, aracını deniz de görünce göz yaşlarına hakim olamadı. Kıvrak, "Aracımı 2 gün önce evimin önüne park ettim. En son dün akşam saatlerinde aracıma inerek araç içerisinde bulunan malzemeleri evime çıkardım. Sabah her zamanki gibi işe gitmek için aracımın başına gittiğimde aracımı yerinde bulamadım. 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi verdikten yarım saat sonra polislerin beni arayarak aracımın denize uçmuş şekilde bulunduğunu bildirmeleri üzerine olay yerine geldim. Aracımı bu şeklide görünce çok üzüldüm" dedi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

antalya
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 13:08:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?