22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Park isteyen çocuklara olumlu yanıt

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Sütçüler Mahallesi'ndeki çocukların park isteğini yerine getirmek için kolları sıvadı. Öner, Sütçüler Mahallesi'ne, 4 dönüm alandan oluşan bir park yapacaklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, park isteyen Sütçüler Mahallesi çocuklarını, verdiği sözle sevindirdi. Öner, taç ve çelenk üretimi yapılan bir işletmede Sütçüler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 200'den fazla mahalle sakininin katıldığı toplantıda, çocuklar Öner'den park istedi. 4 yılda 71 parkı beldeye kazandıran, 2008'de 28 parkı yatırım programına alan Öner de, çocukların park isteğine olumlu cevap verdi. Öner, bu yıl içerisinde Sütçüler Mahallesi'ne, 4 dönümden oluşan bir alanda 2. parkını yapacaklarını belirtti.

4 yılda alt ve üst yapıda yaptıkları rekor yatırımla Kepez'in hak ettiği değeri kazandığının altını çizen Başkan Öner, köy görünümündeki Kepez'e çağdaş bir kent kimliği kazandırdıklarını kaydetti. 35 mahallenin sıcak asfaltını, kaldırımını ve alt yapısını bitirdiklerini anımsatan Kepez Belediye Başkanı Öner, "Kepezli'nin ayağı çamura ve toza değmeyecek. Bu ilkeyle başlattığımız sıcak asfalt seferberliği, bu yıl Teomanpaşa, Sütçüler, Mehmet Akif Ersoy, Düdenbaşı mahallelerimizde devam edecek. Mahallelerimizdeki bütün sokakları asfaltlamayacağız. Çünkü 2009 yılı içerisinde bu mahallelerimizde kanalizasyon çalışması yapılacak. Söz konusu çalışma bittikten sonra da kalan yerleri asfaltlayacağız." dedi.

Vakıfla ilgili mülkiyet sorunun çözümüyle bölgenin değerini artırdıklarını ifade eden Öner, daha önce bir tane inşaatın yapılmadığı bölgede, şimdi yüzlerce inşaatın başladığını vurguladı. Öner, sosyal belediyecilik anlayışıyla, bakıma muhtaç yaşlılara ve ihtiyaç sahibi ailelere de şefkat eli uzattıklarını sözlerine ekledi. Sütçüler Mahallesi'ndeki toplantıya Başkan Öner'in eşi Mümine Öner, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Soner Erkaya, Kepez Belediye Meclis Üyesi İsmail Erten ve AK Parti Kepez Belde Başkanı Necip Çetinkaya da katıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 12:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?