15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Park yapımı için sponsor aranıyor

PARK YAPIMI İÇİN SPONSOR ARANIYOR

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, ilçede yapılması planlanan parklar için sponsor aradıklarını belirtti. Başkan Gökçe, park yapımına sponsorluk yapacak hayırsever vatandaşların isimlerinin, parklara verileceğini de ifade etti.

İlçede park yapımına hız veren Korkuteli Belediyesi, Yenimahalle ve Uzunoluk Mahallesi’nde inşaatına başlan parkların kısa bir süre sonra hizmete girmesi için çalışmalarına devam ediyor. Parklarla ilgili projeler hazırladıklarını belirten Korkuteli Belediye Başkanı

Hasan Gökce, “Çocuk yaşlı herkes için parklar önemlidir. İlçede park sayısını artırmak için projeler hazırladık. İl anda bütçemizin uygunluğuna göre kendi imkanlarımızla ve işgücümüzle inşaatları gerçekleştireceğiz” dedi.

Yaz döneminde Antalya’nın yaylası konumunda olan Korkuteli’nin nüfusunun 70 bini aştığına dikkat çeken Başkan Gökce, oturma grupları, yürüyüş yolları, spor alanları ve mini kafeleri kapsayan parkların ilçenin ihtiyaçlarından biri olduğunu söyledi. Hayırsever vatandaşları park yapımına destek olmaya davet eden Başkan Gökçe, “Park yapımına vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın isimlerini bu parklarda yaşatacağız” diye konuştu.

PARK YAPIMI İÇİN SPONSOR ARANIYOR
PARK YAPIMI İÇİN SPONSOR ARANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 11:55:03
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 12:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?